Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

 

1. Varaaminen ja maksaminen

Varaaminen tapahtuu Karelia Huvillan verkkosivujen kautta. Koko vuokrasumma maksetaan varauksen yhteydessä. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (Nordea). Varauksen yhteydessä asiakas ohjataan maksuoperaattori Paytrailin maksutapavalikkoon, missä ovat valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut. Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa myös verkkolaskutusosoitteeseen.

 

2. Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Peruutus kuitataan Karelia Huvillalta vastaanotetuksi vastaamalla asiakkaan viestiin. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Karelia Huvillalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % ko. varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman (sis. varaus ja lisäpalvelut) hinta. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

 

3. Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

 

4. Majoittuminen Karelia Huvillan villoissa

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai lomakohdetta varattaessa on sovittu.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen saat varauksen yhteydessä maksettuasi vuokrasumman. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

Loma-asunnon avaimista vastaa asiakas. Kadonneesta avaimesta, uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Kylpypaljun ja asuntovaunun/-auton käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuonti mökkiin on kielletty. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita.

Tupakointi sisätiloissa ja lasiterasseilla on ehdottomasti kielletty.

 

5. Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Lomakohde on poistuttaessa jätettävä siistiin kuntoon. Asiakas on velvollinen korvaamaan ylimääräiset siivouskulut, mikäli mökki on jätetty huomattavan epäsiistiin kuntoon, joka vaatii normaalia laajemman siivouksen.

 

6. Tietojen oikeellisuus

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

 

7. Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä majoittumisen aikana niiden aiheen ilmaannuttua. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta, mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

 

8. Mahdolliset riitatilanteet

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riitatilanteet keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riitatilanteet ratkaistaan oikeusteitse siinä käräjäoikeudessa, joka käsittelee alueen sopimuksiin liittyvät riitatapaukset.

 

Kiinnostuitko palveluistamme?