Aktiviteetit

Tervetuloa Kolille

Koli on upea kohde luontomatkailijalle ja liikkujalle mihin vuodenaikaan tahansa. Kolin luonto on jo elämys itsessään, mutta Koli tarjoaa myös monenlaisia aktiviteetteja ja tapahtumia vuoden ympäri jokaisen matkailijan makuun. Linkissä voit tutustua Kolin monipuoliseen tarjontaan. 

 

Katso Koli.fi

Talviset aktiviteetit

Talvella Koli tarjoaa upeat puitteet kaikille talvilajeista pitäville. Merkittyjä ja valaistuja hiihtolatuja löytyy niin aloittelijoille kuin vaativampaankin makuun. Ukkokolille sijoittuvat laskettelurinteet ovat laskettelijoiden suosima kohde keskellä kansallispuiston jylhiä maisemia. Lumikenkäilyyn ja vaeltamiseen Kolilla on tarjolla talvista luontoa - voit nauttia lumisista vaaroista, metsistä tai Pielisen jäällä kulkemisesta. Jäätilanteen suosiessa Pielisen jäätie tarjoaa retkiluistelijoille elämyksen ja mahdollisuuden ylittää Pielinen.

Katso Kolin ladut ja rinteet koli.fi

Maastopyöräily

Kolin maisemissa on mukava pyöräillä. Hiekkatiet kulkevat perinteisissä jylhien vaarojen keskellä maalaismaisemissa. Maastopyöräilyyn löytyy myös monipuolisia reittejä ja metsäisiä polkuja. 

Katso MB-kartat koli.fi
Kolin retkikartta

Retkikartat Koli

Kolin kansallismaisemissa voit kokea täydellistä luonnon rauhaa ja elämyksiä upeissa maisemissa. Koli tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin lyhyille kävelyretkille kuin pidemmille vaellusseikkailuille. Merkittyjä reittejä löytyy jokaisen makuun.

Katso reittikartat luontoon.fi

Retkeilyreitit Koli - Lieksa

Kolin ja Lieksan alueiden reitistöt retkeilyyn, maastopyöräilyyn, vaellukseen sekä polkujuoksuun. Löydä suosikkisi lukuisista reiteistä, helpoista koko perheen päiväretkikohteista vaativampaan vaellukseen ja erämaassa liikkumiseen.

Katso retkeilyreitit lieksa.koli.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?