Huvilat

Karelia Huvilla

Karelia Huvillan vuokramökit Villa Valo, Villa Hymy ja Villa Onni tarjoavat kiireetöntä ja tunnelmallista laatuaikaa Kolin luonnonläheisessä miljöössä. Huvilat sopivat lomalaisille, yrityksille, pitkän viikonlopun viettäjille, työporukoille, etätyöläisille, ystävä- ja sukulaisporukoille. Kaikille rauhaa, luontoa ja ulkoiluaktiviteetteja kaipaaville.

Jokaiseen mökkiin mahtuu majoittumaan mukavasti kahdeksan henkilöä, joten ne sopivat hyvin myös isolle porukalle. Jos tulet vieläkin isommalla kokoonpanolla - meille mahtuu. Villa Hymy ja Villa Onni sijaitsevat vain parin sadan metrin päässä toisistaan Käränkälammen rannalla. Vuokraa molemmat Villat niin jopa 16 hengen seurue majoittuu lähellä toisiaan!

Karelia Huvillan mökeissä majoittuu tyytyväinen asukas. Mökkimme on sisustettu kodikkaasti ja laadukkaasti. Varustelussa on huomioitu kaikki tarpeellinen hyvän loman onnistumiselle. Mukavuuteen, viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen on haluttu panostaa. Myös ekologinen ja eettinen näkökulma on huomioitu panostamalla kalusteiden ja ratkaisujen kestävyyteen. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Kuluvan vuoden aikana parannamme mm. jätteiden lajittelu- ja kierrätysmahdollisuutta.

Mökeiltä pääsee helposti lähimetsään, kuntopoluille tai hiihtoladuille.Myös Kolin kylän palvelut ruokapaikkoineen, kahviloineen ja ruokakauppoineen ovat kohtuullisen matkan päässä. 

Tervetuloa majoittumaan Villoihimme ja viihtymään Kolille!

Villa Hymy

Tule nauttimaan parhaasta Kolista vuokramökkiin ja majoittumaan Villa Hymyyn!
8 hlö
125
4 Makuuhuonetta
Lemmikit kielletty
Tupakointi kielletty
Varaa Villa Hymy

Villa Valo

Tervetuloa majoittumaan Kontion moderniin, viihtyisään ja avaraan hirsihuvilan
8 hlö
140
4 Makuuhuonetta
Lemmikit kielletty
Tupakointi kielletty
Varaa Villa Valo

Villa Onni

Tule nauttimaan parhaasta Kolista Villa Onniin!
8 hlö
125
4 Makuuhuonetta
Lemmikit kielletty
Tupakointi kielletty
Varaa Villa Onni

Kiinnostuitko palveluistamme?